30 marraskuun, 2023

Nejdet Eduskuntaan 374

Hei! Olen Nejdet, Suomalaiseen yhteiskuntaan hyvin integroitunut korkeakoulutettu ammattilainen. Olen työskennellyt esimiehenä vuosia Suomessa.

Suomi tarvitsee nyt ja jatkossakin minun kaltaisiani tekijöitä yhteiskunnan sujuvuuden kannalta. Henkilökohtaisesti aion tehdä kovasti töitä ja hyviä asioita Suomen hyväksi, kuten olen tehnyt tähänkin asti. Suomi tarvitsee nyt ja jatkossakin minun kaltaisiani tekijöitä yhteiskunnan sujuvuuden kannalta. Henkilökohtaisesti aion tehdä kovasti töitä ja hyviä asioita Suomen hyväksi, kuten olen tehnyt tähänkin asti. Ei ole väliä missä maassa olemme syntyneet ja kasvaneet. Tällä hetkellä asumme, työskentelemme, ja maksamme veromme tähän maahan, joten Suomi on meidän rakas nykykotimaamme.

Laitetaan kuntoon ihmisten arkiset asiat kuten turvallisuus, työ ja terveydenhuolto. Paremman Suomen puolesta ”eteenpäin”!

Nejdet Karadag

Eduskuntavaaliehdokas

Uudenmaan vaalipiiri

Vantaa, Espoo, Askola, Hanko, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula ja Vihti.

www.karadag.fi

info@karadag.fi

You may have missed